APICMO minangka perusahaan farmasi ngembangaken intermediet kunci obat anyar. Punika fokus nyedhiyakake sistem lengkap layanan sintetis lan selaras kanggo riset lan agensi pangembangan obat lan perusahaan farmasi.

WELCOME TO APICMO BIOCHEMICAL INC.

Gambaran Umum Company

APICMO minangka perusahaan farmasi khusus ing intermediet utama kanggo riset lan pengembangan onkologi anyar, nyediakake pangembangan sistem, kustomisasi sintetik, produksi massal lan layanan liyane kanggo lembaga penelitian lan pengembangan obat lan perusahaan farmasi; APICMO ing kimia, intermediet farmaseutikal asal biologi, API lan denda Pangembangan kimia, kontrol kualitas, manufaktur cGMP, manajemen project, lan marketing duwe kauntungan sing kuwat banget.

APICMO duweni tim R & D sing kuwat lan ilmuwan berpengalaman - Dr. JACK. Kita duwe pabrik produksi gedhe lan tim manajemen pangembangan bisnis. Anggota manajemen tim APICMO biasane saka negara maju kayata Amerika Serikat, Eropa, lan Jepang. Luwih saka taun pengalaman industri 10 ing perusahaan farmasi multinasional. Sawise akumulasi pasar luwih saka sepuluh taun, APICMO duwe basis kerja sing jembar ing industri intermediet farmasi.

MORE ABOUT US

LAYANAN APICMO

Sintesis disesuaikan lan dikontrak R & D

APICMO nawakake layanan sing gegandhengan karo kawicaksanan kita ing Proteksi Intelektual (IP), kanggo njamin proyek kasebut ditangani kanthi rahasia.

Pabrik cilik-cilik & gedhe-gedhe

Taun-taun sadurungé, APICMO wis nyedhiyakake layanan sintesis lan manufaktur khusus. Layanan kita kalebu batch cilik milligram kanggo ton gedhe-gedhe layanan manufaktur.

Blok bangunan kanggo panemuan obat

APICMO for Discovery Drug punika solusi kognitif berbasis awan, sing nganalisa ilmu lan data ilmiah kanggo ngungkap koneksi sing ora dingerteni lan didhelikake sing bisa ningkatake kemungkinan terobosan ilmiah.

Proses R & D lan pembangunan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, kalebu luwih saka 50 ilmuwan ing China, sing ngluwihi pangarepan tinimbang proyek-proyek sing paling tantangan, makarya ing laboratorium negara sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitik.

Kita Dipercaya Kanthi Perusahaan Utama

2016. Nemtokake LABORATORIUM AWARDS

Evaluasi aktivitas sintesis lan antitumor steroid asam sulfat senyawa kertas lan senyawa oksim kanthi aktivitas antitumor.

2018. BEST SUPPLIER

Range layanan: saka miligram nganti atusan kilogram. We have a team sourcing of 10 members, who are managing market general, researching in various product categories as well as potential Chinese suppliers, specification products, etc

PAWARTA & KANGAN

Pemenang Penghargaan Laboratorium Best
Taun 2016-2017

Kasetyan lan Kasetyan.
Teknologi anyar.
Hasil positif.

LEARN MORE