Babagan awake dhewe

APICMO yaiku pemasok obat sintesis khusus lan kontrak R & D.

APICMO minangka perusahaan farmasi khusus ing intermediet utama kanggo riset lan pengembangan onkologi anyar, nyediakake pangembangan sistem, kustomisasi sintetik, produksi massal lan layanan liyane kanggo lembaga penelitian lan pengembangan obat lan perusahaan farmasi; APICMO ing kimia, intermediet farmaseutikal asal biologi, API lan denda Pangembangan kimia, kontrol kualitas, manufaktur cGMP, manajemen project, lan marketing duwe kauntungan sing kuwat banget.

APICMO duweni tim R & D sing kuwat lan ilmuwan sing berpengalaman - Dr. Zeng zhaosen. Kita duwe pabrik produksi gedhe lan tim manajemen pangembangan bisnis. Anggota manajemen tim APICMO biasane saka negara maju kayata Amerika Serikat, Eropa, lan Jepang. Luwih saka taun pengalaman industri 10 ing perusahaan farmasi multinasional. Sawise akumulasi pasar luwih saka sepuluh taun, APICMO duwe basis kerja sing jembar ing industri intermediet farmasi.

APICMO narik kawigaten lan nglindhungi properti intelektuale para pelanggan. Saliyane APICMO minangka sistem proteksi intelektual sing kuwat, APICMO wis ngetokake rekaman sing apik kanggo memenuhi harapan para pelanggan nasional ICH. APICMO basis pelanggan saka perusahaan biopharmaceutical cilik menyang raksasa farmasi internasional, saka lembaga riset lan pengembangan obat global, menyang laboratorium ing lembaga riset, saka negara maju ICH kanggo negara berkembang kaya Cina lan India. Proyek APICMO lan produk wis diuji saka pra-klinis kanggo aplikasi komersial.

"APICMO wis ISO 9001: 2008 sing disertifikasi lan kabeh kegiatan bisnis wis ketat sanget karo standar manajemen mutu internasional."

FOUNDER APICMO

R & D CAPABILITY

nyediakake pangembangan sistem, kustomisasi sintetik, produksi massal lan layanan liyane kanggo lembaga riset lan pengembangan obat lan perusahaan farmasi.

TEAM INTEGRITY

Anggota manajemen tim APICMO biasane saka negara maju kayata Amerika Serikat, Eropa, lan Jepang.

INOVASI KAMI

APICMO uga nyedhiyakake validasi proses, studi kualitas, studi kotor lan stabilitas studi kanggo memenuhi syarat IND lan NDA pelanggan.

KABEH LANJUTAN

APICMO seeks kanggo nambah proses lan ngurangi biaya kanggo para pelanggan. Kita wis nyipta jaringan jaringan manufaktur Cina banget lan dipercaya ing China kanggo nyedhiyakake manufaktur lan layanan pengadaan apik lan biaya efektif.

Tindakan sistem kekebalan tubuh manungsa

APICMO yaiku pemenang API, CMO Company.

2016.

Nemtokake LABORATORIUM AWARDS

Evaluasi aktivitas sintesis lan antitumor steroid asam sulfat senyawa kertas lan senyawa oksim kanthi aktivitas antitumor.

2017.

LABORATORIUM TERBAIK TAHUN

Laboratorium gabungan 5 karo 5 universitas terkenal ing China. Universitas Sichuan, Universitas Samudra Hindia, Universitas Changzhou, Universitas Sains lan Teknologi Hunan, Institut Kimia, Akademi Ilmu Pengetahuan China (ICCAS)

2018.

BEST SUPPLIER

Skala Supply: saka kilogram nganti kilograms.we duwe tim penyuluhan anggota 10 ngatur riset pasar umum ing macem-macem kategori produk uga riset pemasok potensial Cina, spesifikasi produk, etc

APICMO kebak kawruh pinter
sing ngurus luwih akeh babagan njupuk iku.

Dr. Zeng Zhaosen

CEO & FOUNDER

Co-founder, kepemimpinan administrasi inti perusahaan; PhD ditampa saka Universitas Fudan ing babagan kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia medis. Pengalaman sugih ing kimia kombinatorial, kimia medis lan sintesis khusus lan manajemen proyek.
Ndeleng profil

Dr. Liang Yonghong

Vice President Executive

Co-founder, kepemimpinan administrasi inti perusahaan; PhD ditampa saka Universitas Fudan ing babagan kimia organik. Luwih sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset diterbitake ing jurnal otoritatif, kanthi luwih saka limang paten Cina.
Ndeleng profil

Marry Copper

Marketing & Advertising

Lulus saka Departemen Kimia Organik, Universitas Stanford, Universitas Stanford, Departemen Kimia lan Kimia, luwih saka 15 taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia, wis dadi Pfizer Inc, sing tanggung jawab kanggo tata letak marketing pasar global lan wis ngasilake prestasi apik.
Ndeleng profil

Alex Rodriges

Margaret Anderson

Luwih saka pengalaman kerja ing 10 ing bidang sintesis organik kimia, wis kerja ing GSK, sing tanggung jawab kanggo dodolan ing Amerika Utara, wis ngasilake asil sing apik.
Ndeleng profil