blog

Alex Rodriges

Alex Rodriges

Luwih saka 10 taun pengalaman kerja ing bidang sintesis organik kimia, dheweke wis kerja ing GSK, tanggung jawab kanggo sales ing Amerika Utara lan ngasilake hasil sing apik.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.