blog

Alex Rodriges

Alex Rodriges

Luwih saka 10 taun pengalaman kerja ing bidang sintesis organik kimia, dheweke wis kerja ing GSK, tanggung jawab kanggo sales ing Amerika Utara lan ngasilake hasil sing apik.

1 panginten ing "Alex Rodriges"

  1. situs iki

    Posting banget gedhe. Aku mung kesandung marang weblogmu lan kepengin nyritakake yen aku pancen seneng ngobrol babagan posting blog.

    Ing ngendi wae, aku bakal melu feed rss lan aku arep nulis maneh rauh!

Komentar wis ditutup.