blog

2019 Sakit Palsu Saraf (GM1) Pig Otak (37758-47-7)

2019 Sakit Palsu Saraf (GM1) Pig Otak (37758-47-7)

Deskripsi Meta

Ngerteni peran GM1 ing fisiologi neurologik, sifat anti-tuwa, lan efek klinis ing sistem saraf tengah lan perifer.

Apa Monosialotrahexosylganglioside Solidum (GM1)

Sodium monosialotetrahexosylganglioside yaiku nutrisi neurotropik sing singkatan yaiku GM1.

Gangliosides kalebu kelas ganglio, sing kasusun saka glycosphingolipid karo sialic acid residue ing rantai gula. Rantai polisakarida sialated duweni hubungan karo ceramide liwat hubungan β-glycosidic. Padha ora mung ana ing membran neuronal plasmic nanging uga ing retikulum endoplasmik.

Senadyan padha nyusun kanggo 0.1% saka total bobot otak, gangliosides nyatakake meh 10% lipid sakabèhé. Padha ngindhuksi pembedahan sel, apoptosis, neuroprotection, lan pelepasan neurotrofin.

Monosialotetrahexosylganglioside minangka senyawa disproportionate kanthi rantai lan ceramide oligosakarida. Molekul iki ngetokaké loro sifat hidrofilik lan lipofilik. Minangka larut sajrone banyu lan lemak, Monosialotetrahexosylganglioside kanthi gampang bisa ngarahake obahing otak getih.

Sodium monosialotetrahexosylganglioside GM1 nduweni peran fisiologis sing penting ing otak. Iki nuduhake sifat-sifat neuroprotective kayata ngatasi kerusakan neurologis, pemulihan fungsi, lan regenerasi neuron sawise luka. Mulane, sodium Monosialotetrahexosylganglioside migunani kanggo perawatan cawat pusat nervous. Sawetara penyakit sing gegandhengan yaiku trauma cerebrospinal, karusakan serebrovaskular, lan trauma saraf syaraf. Luwih akeh konsentrasi ing ngendi ana kerusakan sel saraf.

Sejarah Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1)

Sinau GM1 lan peranipun ing neuroprotection tanggal bali menyang 1970s. Wiwit kuwi, panlitèn ilmuwan wis narik kawigaten ing senyawa kasebut kanthi mbudidaya budaya sel lan studi kewan. Kabeh percobaan kasebut fokus nyedhiyakake pentinge GM1 ing gangguan neurodegeneratif.

Ing 1986, liwat TRB SA, sodium Monosialotetrahexosylgangliosida resmi diluncurake miturut jeneng dagang, GM-1. Given yen asil panelitian kéwan wis njanjèni, klinik-klinik AS ngetokake nyinaoni efek sodium Monosialotetrahexosylganglioside (GM1) marang manungsa. Subyek penelitian kasebut yaiku pasien karo karusakan CNS amarga cedera sumsum balung, stroke, penyakit Parkinson, lan Alzheimer.

Wiwit kuwi, negara-negara kayata Argentina lan Italia wis nyetujoni aplikasi terapeutik minangka obat resep kanggo ngobati kondisi neurologis.

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium(GM1)Formula Struktural

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7)

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium(GM1) specifications

CAS No. 37758-47-7
Jeneng Product Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) Pig Brain
Jeneng IUPAC (2S,4S,5R,6R)-5-acetamido-2-[(2S,3R,4R,5S,6R)-5-[(2S,3R,4R,5R,6R)-3-acetamido-5-hydroxy-6-(hydroxymethyl)-4-[(2R,3R,4S,5R,6R)-3,4,5-trihydroxy-6-(hydroxymethyl)oxan-2-yl]oxyoxan-2-yl]oxy-2-[(2R,3S,4R,5R,6R)-4,5-dihydroxy-6-[(E,2R,3S)-3-hydroxy-2-(icosanoylamino)icos-4-enoxyl]-2-(hydroxymethyl)oxan-3-yl]oxy-3-hydroxy-6-(hydroxymethyl)oxan-4-yl]oxy-4-hydroxy-6-[(1R,2R)-1,2,3-trihydroxypropyl]oxane-2-carboxylic acid
Kelas Narkoba Sphingolipids
Titik lebur 207 - 230 ° C
Formula molekul C77H139N3O31
Massa Molekul 1546.841 gmol-1
kelarutan · Banyu
· Nyuda larut ing methanol / kloroform
Sebageyan ora larut ing etanol anhidrat
katon Wêdakakêna putih kanggo bubuk lyophilized
Kemurnian 98%
suhu Storage -20 ° C
beting urip Rong taun
pH 5.0 kanggo 6.5
Liyane · Monosialoganglioside GM1
·Ganglioside GM1

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium(GM1) Mekanisme Tindakan

Monosialotetrahexosil ganglioside bisa digunakake ing pirang-pirang cara. Molekul kuwi minangka inti paling akeh saka aktivitas fisiologi sistem saraf.

Ing membran sel otak, Monosialotetrahexosylganglioside berfungsi kanggo njaga keseimbangan ion ing njaba lan njaba jaringan membran. Ora mung ningkatake impermeability, nanging uga ngasilake pompa ion sodium lan kalsium.

Ing kasus cedera syaraf, Sodium monosialotetrahexosylganglioside (GM1) teka kanggo njaga struktur membran. Iku nggedhekake kegiatan fosfolipase A2, ngetokake influx ion kalsium, lan ngetokake pembentukan radikal bebas.

Trauma otak amplify aktivitas saka protein kinase ing sel, sing uga tanggung jawab kanggo apoptosis. GM1 nyegah lan mbatalake proses iki kanthi nyekel metabolisme protein ing sitoplasma lan nukleus.

Ing mitokondria, Monosialotetrahexosylganglioside bisa ngasilake produksi ATP lan aktivitas sintase. Ndandani kerusakan ing rantai transpor elektron lan mbenakake fosforilasi oksidatif. Akibaté, fungsi pernapasan mitokondria sajrone tetep sehat.

Injeksi sodium monosialotetrahexosylganglioside merangsang aksonal sprouting kanthi konsentrasi faktor pertumbuhan kanggo reseptor spesifik. Kegiatan iki menehi regenerasi serat saraf lan nyurung pemulihan neurologis kanthi cepet. Ing kasus degenerasi sekunder, mbokmenawa amarga kerusakan neuron dopamin, Monosialotetrahexosylganglioside bakal nyetabilake efek lan ningkatake kelangsungan neuron kasebut.

2019 Sakit Palsu Saraf (GM1) Pig Otak (37758-47-7)

Efek Monosialotrahexosylganglioside Solidum (GM1)

Senadyan gangliosides sing paling ora ing otak, fungsi kasebut dadi gedhe banget. Molekul-molekul kasebut duweni pangaruh positif marang pertumbuhan, regenerasi, perbaikan, lan pangreksan serat saraf.

GM1 nandhang umur. Penuaan digandhengake karo nggunakake otak sing gedhe banget, pusing cahya, ciloko saraf sengaja, utawa kekurangan memori. Kejabi, panyakit sing abot banget kayata cerebral palsy, stroke, lan dimensia uga bakal muncul.

Suplemen ing wayahe GM1 ing njaba mbantu ngelola sebagian besar sindrom penuaan. Sawetara efek saka sodium Monosialotetrahexosylolithoside (GM1) kalebu perawatan penyakit Alzheimer, stroke, epilepsi, lan cerebral palsy. Kejabi tambahan, slows tambahan mudhun dening Ngapikake memori.

Penggunaan GM1 ing aplikasi klinis cukup luas. Contone, sawetara negara Eropah lan Amerika wis njupuk injeksi sodium monosialotetrahexosilgangliosida kanggo ngatasi penyakit CNS.

Suplemen iki ningkatake pertumbuhan sel-sel syaraf, perkembangan jaringan otak, lan nyegah gangguan neurologis. Secara terapeutik, molekul eksogen iki ngruwat penyakit otak, cidra iskemik, pendarahan serebral, lan cures sel syaraf traumatik.

Terobosan paling penting ing panliten lan aplikasi senyawa iki ing manungsa nemokake yen ora ana efek sodium gangososida Monosialotetrahexosyl (GM1) sing ngrusak.

Efek GM1 ora spekulasi. Ing 1976, Ceccarelli ngandharake yen gangliosida eksogen ngasilake regenerasi saraf pusat lan periferal lan ndandani sel sing rusak. Penemuan iki ndhelikake landhep padhet kanggo para sarjana sing narik minat kanggo nyinaoni peran GM1 ing sistem saraf pusat.

Rata-rata saka uji klinis ngonfirmasi yen Monosialotetrahexosylganglioside duweni pangaruh positif marang pertumbuhan, diferensiasi, pangembangan, lan regenerasi sel-sel neurologis. Menapa malih, nyinaoni efisiensi GM1 ing neuroproteksi, neuroplasticitas, lan transmisi sinapsis.

Ing kasus trauma, njupuk injeksi sodium monosialotetrahexosylganglioside eksogen bakal nyebabake sistem saraf ing sawetara cara. Molekul ora mung ngrangsang generasi dendrit ing sel-sel saraf nanging uga nambah tingkat kelangsungan hidup. Kapindho, suplemen duweni peran penting ing ndandani, regenerasi, lan pemulihan fungsi.

Monosialotrahexosyl Ganglioside Solidum (GM1) Metode Ekstrak

Supaya adoh, Monosialotetrahexosyl ganglioside mung perawatan TBS sing alami.

Molekul minangka komponèn gangliosida, sing diprodhuksi sacara endogen ing sel membran saraf mamalia. Amarga kandungan sing sugih ing jaringan syaraf, para ilmuwan lan dokter wis bisa nganggo lan nggunakake ing persiapan ganglion monosialotetrahexose.

We extract monosialotetrahexosyl ganglioside saka sel mamalia. Senajan sampeyan bisa ngisolasi molekul saka sapi utawa wedhus, cara paling aman yaiku ekstrak otak babi. Alasanipun yaiku, extraction Monosialotetrahexosil ganglioside saka sapi utawa wedhus bisa nransfer prion infèksius kayadéné penyakit mad-sapi lan epilepsi.

Bahan baku kanggo ekstraksi lab sodium Monosialotetrahexosylolithoside (GM1) bisa diakses, efisien, lan ekonomis. Kita nyedhiyani sampeyan kanthi aman lan murni GM1 saka otak babi, amarga cara iki ora ngirimake infèksi kanggo manungsa.

Kanggo panenan sing dhuwur, kita nganakake cara extraction kloroform-methanol-banyu. Sabanjure, kita nindakake ijol-ijolan kromatografi lan eksisi anion. Pemurni iki ngasilake molekul homogen, yaiku> 98% murni liwat HPLC.

kesimpulan

Efek ganglioside Monosialotetrahexosil sing signifikan ing aplikasi klinis. Iki minangka obat resep disetujoni kanggo ngatur kelainan neurologik lan perawatan cedera syaraf pusat.

Apa sampeyan pengin tuku GM1 kanggo kegunaan terapi utawa riset, awake dhewe njamin sampeyan produk dhuwur. Kita volume-ngasilake Sodium monosialotetrahexosylganglioside (GM1) bubuk miturut standar kualitas kontrol sing disetujoni.

Cathetan Suku

  1. Schneider, JS, Roeltgen, DP, et al. (1998). Penyakit Parkinson: Peningkatan Fungsi Kanthi Perawatan Ganglioside GM1 ing Study Placebo-Controlled Randomized.
  2. Bansal, AS, Abdul-Karim, B., Malik, RA, et al. (1994). IgM Ganglioside GM1 Antibodi ing Pasien karo Penyakit Otot Umume utawa Neuropathy, lan Kontrol. Jurnal Clinical Pathology.
  3. Mocchetti, I. (2005). Eksternal Gangliosides, Neuronal Plasticity and Repair, lan Neurotrophins.
  4. Aureli, M., Mauri, L., Ciampa, MG, Prinetti, A., Toffano, G., et al. (2016). GM1 Ganglioside: Pelestarian Lisan lan Potensi Future. Neurobiologi molekular.
  5. Bian, L., Yang, J., lan Sun, Y. (2015). Isolasi lan Pemurnian Monosialotetrahexosylgliefosides saka Brain Pig dening Kromatografi Ekstraksi lan Liquid.