blog

Marry Copper Marketing & Advertising

Marry Copper Marketing & Advertising

Lulus saka Departemen Kimia Organik, Universitas Stanford, Departemen Kimia lan Kimia, luwih saka 15 taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia, wis njabat Pfizer Inc, sing tanggung jawab kanggo tata letak marketing pasar global lan wis digawe prestasi cemerlang.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.