Pendekatan Kita

Pendekatan Perusahaan

Manufaktur sing tunggal lan khusus, bisa mbantu para ilmuwan ningkatake proses R & D ing lapangan kimia lan farmasi.

  • APICMO wis disedhiyakake ICH pelanggan kanthi akeh API kualitas dhuwur lan murah. Kabeh barang sing diwenehake dening fasilitas manufaktur China APICMO wis diuji kanthi lengkap sadurunge pangiriman kanggo verifikasi kualitas produk. Layanan iki njamin pelanggan APICMO bisa nampa produk kualitas ing kabeh wektu.
  • APICMO komitmen kanggo ngurmati kehormatan industri farmasi kimia kanggo mesthine supaya kabeh layanan lan produk kita ramah lingkungan.

APICMO yaiku ISO 9001: 2008, lan kabeh aktivitas bisnis kanthi ketat miturut standar manajemen mutu internasional.

Pemandangan perusahaan

Wear

Workshop sintetis

Laboratory

Workshop

Kanthi pusat kerjasama R & D ing Shanghai, laboratorium gabungan 5 karo universitas, fasilitas produksi 2 ing Henan lan Jiangsu, lan jaringan pemasok luas ing Cina, lapangan utama APICMO bidang keahlian nyakup pangembangan lan produksi senyawa heterosiklik (kayata piperidines, piperazines, pyrrolidine ...), senyawa spiro, asam boronic, benzenes, asam amino lan peptida, senyawa kiral, inhibitor, nukleosida & nukleotida, API, lan sanesipun.