Klien kita

Gambar web APIMO
Gambar web APIMO
Gambar web APIMO
Gambar web APIMO
Gambar web APIMO
Gambar web APIMO
Gambar web APIMO

COMBI-BLOCKS

COMBI-BLOCKS yaiku prodhuk riset lan panyedhiya pambanguning blok kombinasial, organik lan bahan kimia denda.

KDC

KDC, Specialized Chemicals Importing Corporation, didegaké ing 1990.

Teva Pharmaceutical

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. minangka perusahaan farmasi multinasional Israel sing berkantor pusat ing Petah Tikva, Israel. Iku produsen obat generik paling gedhé ing donya lan salah siji perusahaan farmasi paling gedhé 15 ing donya.

Hoffmann-La Roche AG

Hoffmann-La Roche AG minangka perusahaan kesehatan multinasional Swiss sing ngoperasikake donya ing rong bagean: Pharmaceuticals and Diagnostics. Roche minangka perusahaan pharma paling gedhé nomer tiga ing donya.

GlaxoSmithKline plc

GlaxoSmithKline plc (GSK) iku perusahaan farmasi Inggris sing markas ing Brentford, London. GSK minangka perusahaan farmasi nomer enem ing dunya minangka 2015

Sun Pharmaceutical

Sun Pharmaceutical Industries Limited yaiku India sing ngasilake lan ngedol formulasi farmasi lan bahan obat aktif (API) utamane ing India lan Amerika Serikat.

Alfa Aesar

Alfa Aesar, bermarkas ing Ward Hill, Massachusetts, Amerika Serikat, minangka pemasok reagen lan bahan kanggo riset, pengembangan, lan analisis. Padha duwe fasilitas ing pirang-pirang negara lan ngasilake akeh bahan kimia sing didol.