Layanan kita

APICMO minangka perusahaan farmasi khusus ing intermediet utama kanggo riset lan pangembangan onkologi anyar.

Kita nyediakake pangembangan sistematis lan kustomisasi sintetik.
produksi massal lan layanan liyane kanggo lembaga riset lan pengembangan obat lan perusahaan farmasi

Sintesis khusus lan kontrak R & D

APICMO bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki, kabeh kang diduweni dening kawicaksanan kuwat kita ing Proteksi Intelektual (IP), supaya proyek bisa ditangani kanthi bener.

Selengkapnya

Blok bangunan kanggo panemuan obat

APICMO kanggo Penemuan Obat minangka solusi misterius, awujud analitis sing nganalisis pengetahuan lan data ilmiah kanggo ngungkap koneksi sing dikenal lan didhelikake sing bisa ningkatake kemungkinan terobosan ilmiah.

Selengkapnya

Pabrik cilik-cilik & gedhe-gedhe

Kanggo sepuluh taun pungkasan, APICMO wis nyediakake layanan sintesis lan manufaktur khusus. Tingkat layanan bisa nganti pirang-pirang yuta milligram dadi manufaktur ton.

Selengkapnya

Proses R & D lan pembangunan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, luwih akeh tinimbang ilmuwan 50 ing negara kita, ngluwihi pangarepan ing malah proyek paling tantangan. Makarya ing laboratorium state-of-the-art sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitis.

Selengkapnya