Blok bangunan kanggo panemuan obat

Gambar web APIMO

Blok bangunan kanggo panemuan obat

APICMO kanggo Penemuan Obat minangka solusi misterius, awujud analitis sing nganalisis pengetahuan lan data ilmiah kanggo ngungkap koneksi sing dikenal lan didhelikake sing bisa ningkatake kemungkinan terobosan ilmiah.

Platform iki ngidini para panaliti ngasilake hipotesis anyar kanthi bantuan visualisasi dinamis, ramalan-ramalan-ramalan lan pangolahan basa alam sing dilatih ing domain èlmu urip.

APICMO kanggo Penemuan Obat bisa akselerasi identifikasi kandidat obat anyar lan target obat-obatan novel kanthi nggunakake potensi data gedhe.