Sintesis khusus lan kontrak R & D

Sintesis khusus lan kontrak R & D

Sintesis khusus lan kontrak R & D

APICMO bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki, kabeh kang diduweni dening kawicaksanan kuwat kita ing Proteksi Intelektual (IP), supaya proyek bisa ditangani kanthi bener.

  • Perkembangan rute sintetik
  • Optimasi proses
  • Proses ukuran-up saka gram nganti Metric Tons
  • Eksklusif yen dibutuhake
  • Dhukungan analitik lengkap kalebu HPLC, GC-MS lan NMR
  • Layanan FTE

Kanggo produk ing ngendi proses manufaktur wis ana, APICMO bisa nawarake kontrak lan layanan manufaktur tol menyang spesifikasi dhewe pelanggan. Saliyane layanan kasebut ing ndhuwur, kita uga nyedhiyakake layanan raw material sourcing khusus (tanpa biaya tambahan) kanggo mesthekake manawa, yen bisa wae, kita mung nggunakake sumber bahan berkualitas ing pasar sing competitive.

APICMO uga bisa nawarake layanan riset lan pangembangan khusus sing disesuaikan karo syarat khusus pelanggan. Kita duwe rekaman trek banget kanggo ngrampungake tantangan sintesis organik rumit kanggo para pelanggan lan proyek bisa didhasarake ing full-time equivalents (FTE) utawa tarif dina rata-rata. Hubungi kita kanggo mangerteni carane tim R & D sing paling trampil bisa nggawe proyek sabanjuré dadi sukses pungkasan kita.