Proses R & D lan pembangunan rute anyar

Sintesis khusus lan kontrak R & D

Proses R & D lan pembangunan rute anyar

Tim pangembangan kimia kita, luwih akeh tinimbang ilmuwan 50 ing negara kita, ngluwihi pangarepan ing malah proyek paling tantangan. Ngerjani laboratorium negara sing dilengkapi proses paling anyar lan instrumen analitis, kanthi cepet kita ngatur pramuka rute, pangembangan proses kanthi cepet, optimalisasi kondisi reaksi kanggo skala bahan kanggo triwulan uji coba utawa manufaktur skala gedhe.

Kanthi dhukungan saka tim pakar analis, insinyur kimia, lan profesional QA, kanthi cepet lan efisien ngembangake manufaktur pangolahan sing bisa digunakke kanggo nemokake kebutuhan sampeyan.