Pabrik cilik-cilik & gedhe-gedhe

Gambar web APIMO

Pabrik cilik-cilik & gedhe-gedhe

Kanggo sepuluh taun pungkasan, APICMO wis nyediakake layanan sintesis lan manufaktur khusus. Tingkat layanan bisa nganti pirang-pirang yuta milligram dadi manufaktur ton.

Mayoritas klien kita dumunung ing Amerika Utara, Eropah, Aisa, kalebu Pfizer, lilly, roche, GSK, MSD, bayer lan perusahaan terkenal liyane.

Kabeh sintesis khusus lan layanan manufaktur sing dilakokake miturut kahanan rahasia sing ketat. Tim proyek terintegrasi kita didhukung dening klompok kimiawan skala dhuwur. Nganggo reaktor karo sawetara suhu saka -100˚C nganti 300˚C, lan timbangan mulai saka 5L dadi 5000L, nilai dikirim menyang pelanggan kanthi sintesis in-house efisien saka intermediet proyek utama (nganti jumlah metrik ton) lan aktif bahan kimia. Manufaktur wis dileksanakake ing fasilitas manufaktur sing dimiliki kabèh.

Kami nyetel rantai pasokan kanggo kimia produksi kanggo nemokake pengiriman project tartamtu kanthi kacepetan lan biaya sing optimal nalika nantang standar tertinggi proses safety lan kepatuhan peraturan. Ngoptimalake proses produksi ngidini ukuran kelompok fleksibel lan kualitas produk sing luwih apik. Kabeh prosès dirancang kanggo ketemu standar peraturan sing ketat.