Team kita

Kita Team Grid

APICMO Staff

Dr. Zeng Zhaosen

CEO & FOUNDER

Co-founder, kepemimpinan administrasi inti perusahaan; PhD ditampa saka Universitas Fudan ing babagan kimia organik. Luwih saka sangang taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia medis. Pengalaman sugih ing kimia kombinatorial, kimia medis lan sintesis khusus lan manajemen proyek.
Ndeleng profil

APICMO Staff

Dr. Liang Yonghong

Vice President Executive

Co-founder, kepemimpinan administrasi inti perusahaan; PhD ditampa saka Universitas Fudan ing babagan kimia organik. Luwih sangang taun pengalaman ing kimia organik lan sintesis desain obat; saklawasé 10 makalah riset diterbitake ing jurnal otoritatif, kanthi luwih saka limang paten Cina.
Ndeleng profil

APICMO Staff

Marry Copper

Marketing & Advertising

Lulus saka Departemen Kimia Organik, Universitas Stanford, Universitas Stanford, Departemen Kimia lan Kimia, luwih saka 15 taun pengalaman ing bidang sintesis organik kimia, wis dadi Pfizer Inc, sing tanggung jawab kanggo tata letak marketing pasar global lan wis ngasilake prestasi apik.
Ndeleng profil

APICMO Staff

Alex Rodriges

Margaret Anderson

Luwih saka pengalaman kerja ing 10 ing bidang sintesis organik kimia, wis kerja ing GSK, sing tanggung jawab kanggo dodolan ing Amerika Utara, wis ngasilake asil sing apik.
Ndeleng profil