blog

Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan senyawa spiro

Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan senyawa spiro

Senyawa spiro minangka senyawa organik ing endi loro cincin bicyclic sing diikat dening atom tunggal. Sacara alam, struktur dering kasebut bisa uga padha utawa beda, lan atom sing nyambungake rong dering kasebut disebut spiroatom (atom spiral), biasane yaiku karbon 4 (uga dikenal minangka spiral carbon), lan bisa uga dadi silikon, fosfor, utawa arsenik

Continue Reading

2-Chloro-5-methylpyrimidine: CAS (Layanan Kimia Abstrak) Nomor Registrasi 22536-61-4

2-Chloro-5-methylpyrimidine: CAS (Layanan Kimia Abstrak) Nomor Registrasi 22536-61-4

2- Chloro-5 methylpyrimidine wis katon bubuk kristal kuning cahya ing suhu kamar. Sawetara bakal nggambarake warna dadi putih-putih. Ora ana ambu lan bobot molekul 128.56 gram saben mole. Rumus kimia kasebut dicathet minangka C5H5CIN2 lan Molecular Sederhana - Input Line System Entry (SMILES) minangka CC1 = CN = C (CL) N = C1. Senyawa iki nduweni titik leleh sing antara 89-92 derajat celcius, lan titik didih 239

Continue Reading